Uw schoolfoto's zijn klaar

Beste ouder,

Uw school heeft ons gevraagd foto's te willen maken van alle kinderen. Dat hebben we met plezier en zorg gedaan. De foto's zijn nu klaar!
U heeft via de school een persoonlijk inlogkaartje van ons ontvangen. Hierop staan uw gegevens waarmee u kunt inloggen en uw foto's kunt bekijken en bestellen wanneer u dat wilt. Om privacyredenen zijn alleen de foto's van uw kind en zijn/haar broertjes en zusjes voor u beschikbaar.

Via de onderstaande link kunt u deze bekijken en heeft u de mogelijkheid om de foto's te bestellen.

Klik hier om de foto's te bekijken!

Bestelopties

Op onze website kunt u foto's bestellen. Hiervoor gebruiken wij een professioneel platform voor schoolfotografie dat garant staat voor een hoge kwaliteit van uw afdrukken. U kunt op een beveiligde omgeving uw foto's inzien en deze op een eenvoudige manier bestellen. U heeft van de school een loginkaartje ontvangen met een unieke code en wachtwoord. Deze geeft toegang tot de foto's van uw kind. Heeft u meerdere kinderen op school dan kunt u ook meerdere code's en wachtwoorden van inlogkaartjes invoeren. U heeft dan in één keer toegang tot de foto's van uw kinderen. Betalen doet u op een veilige wijze zoals bijvoorbeeld met IDeal, PayPal of CreditCard.
U kunt naast het afdrukken van foto's (verschillende formaten mogelijk) ook op diverse andere manieren een afdruk verkrijgen zoals wanddecoratie op canvas, als fun-produkt zoals bijvoorbeeld een mok, lunchbox of phonecase.

Afgedrukte foto's en andere producten worden rechtstreeks vanuit het fotolab naar u toegestuurd.

Uiteraard ontvangt u de afdrukken zonder logo of tekstregel.

Foto sets

Foto's kunt u niet alleen als losse afdruk bij ons bestellen.  Wij bieden u ook een zestal samengestelde fotosets aan. U kunt van iedere foto die u in uw persoonlijke fotomap in de webshop aantreft een set maken. Van ieder basis fotoset is er ook een variant zonder de groepsfoto. Hiermee kunt u een set samenstellen van een andere foto uit uw persoonlijke map met foto's van uw kind(eren).

 

 

Fotoset 1 -  € 12,50
Groepsfoto 13x19cm, één portret foto 13x19cm, één combinatievel 10x15cm + 4x 4,5x7cm

Fotoset 1 -  zonder groepsfoto € 9,50
Eén portret foto 13x19cm, één combinatievel 10x15cm + 4x 4,5x7cm

Fotoset 2 - € 18,50
Groepsfoto 20x30cm, twee portret foto's 20x30cm, één combinatievel 2x 7x10cm + 8x 3x5cm

Fotoset 2 - zonder groepsfoto € 15,75
Twee portret foto's 20x30cm, één combinatievel 2x 7x10cm + 8x 3x5cm

Fotoset 3 - € 29,50
Groepsfoto 20x30cm, twee portret foto's 20x30cm, één vergroting 30x45, één combinatievellen 2x 7x10cm + 8x 3x5cm

Fotoset 3 - zonder groepsfoto € 24,50
Twee portret foto's 20x30cm, één vergroting 30x45, één combinatievellen 2x 7x10cm + 8x 3x5cm

Combivellen

Een combivel is een fotoafdruk met een buitenmaat van 13x19 cm of 15x22 cm met daarop de door u geselecteerde foto, afgedrukt in verschillende formaten.

Combivellen zijn met name geschikt voor portretten.

Fotopapiersoorten

De bestelde foto’s worden door vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van de kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

De fotosets worden standaard op "glans" papier afgedrukt. Wanneer u een losse fotodruk wilt bestellen heeft u keuze uit diverse formaten maar ook keuze uit de drie afdruk soorten zoals hieronder beschreven.

Glans
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor fotoafdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat
Dit fotopapier heeft een fijne oppervlaktestructuur en is daarom zeer geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen. Wilt u uw foto's gaan inlijsten "achter glas" dan adviseren dit type papier te gebruiken. Wanneer u glans of pearl gebruikt gaan deze op den duur zeker "vlekken" wanneer de foto aan de achterzijde van het glas in aanraking komt.

Pearl
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in de lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is vooral geschikt voor glamour- en portretfotografie en foto’s waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.