Uw evenementen foto's zijn klaar

Beste bezoeker,

Wij hebben een evenement vastgelegd. Dat hebben we met plezier en zorg voor u gedaan. Deze foto's zijn nu klaar!

Via de onderstaande link kunt u deze nu bekijken en heeft u de mogelijkheid om de foto's te bestellen.

Klik hier om de foto's te bekijken!

Bestelopties

Via onze website kunt u foto's van evenementen inzien en bestellen. Hiervoor gebruiken wij een professioneel platform voor fotografie dat garant staat voor een hoge kwaliteit van uw afdrukken. U kunt de foto's inzien en deze op een eenvoudige manier bestellen wanneer u dat wilt.
Naast het afdrukken van losse foto's (verschillende formaten mogelijk) is het ook mogelijk om op diverse andere manieren een afdruk verkrijgen zoals het printen van een afbeelding als wanddecoratie op canvas. Daarnaast kunt u ook een hoge resolutie bestand voor eigen gebruik aanschaffen.

Betalen doet u op een veilige wijze zoals bijvoorbeeld met IDeal, PayPal of CreditCard. Afgedrukte foto's en andere producten worden rechtstreeks vanuit het fotolab naar u toegestuurd.

Uiteraard ontvangt u de afdrukken zonder logo of tekstregel.

Fotopapiersoorten

De bestelde foto’s worden door vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge printkwaliteit, met een optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Daarnaast is het geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huidtinten en behoud van de kleurkwaliteit, ook na vele jaren.

De fotosets worden standaard op "glans" papier afgedrukt. Wanneer u een losse fotodruk wilt bestellen heeft u keuze uit diverse formaten maar ook keuze uit de drie afdruk soorten zoals hieronder beschreven.

Glans
Dit glossy papier is uitermate geschikt voor fotoafdrukken met een mooie glans en briljante kleurweergave. Het is de meest bestelde papiersoort.

Mat
Dit fotopapier heeft een fijne oppervlaktestructuur en is daarom zeer geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas. Bovendien is het oppervlak weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen. Wilt u uw foto's gaan inlijsten "achter glas" dan adviseren dit type papier te gebruiken. Wanneer u glans of pearl gebruikt gaan deze op den duur zeker "vlekken" wanneer de foto aan de achterzijde van het glas in aanraking komt.

Pearl
Afdrukken op Pearl hebben een extra intense kleurweergave. Met name in de lichte kleuren en huidtinten geeft het een diep glanzend effect. Pearl is vooral geschikt voor glamour- en portretfotografie en foto’s waarbij de ruimte- en dieptewerking een belangrijke rol spelen.